Ga naar boven

Volop gedacht, gedeeld en gedaan tijdens succesvolle Kennis2Daagse

Moddervoeten halen in de Friese kwelders. Ruim 10 kilometer achteruit in een bus over de dijk rijden. De uitdaging van keynote speaker Kevin Weijers aangaan om 21 dagen niet te klagen. Kennis bijspijkeren tijdens een masterclass. Lekker actief bijdragen aan de vertaalslag van onderzoeksresultaten naar praktijkcase. Een greep uit één van de vele mogelijke ervaringen opgedaan tijdens de Kennis2Daagse.

Het was een vol en levendig programma. Levendig vooral ook door de actieve bijdrage van alle deelnemers; geïnteresseerd, betrokken, en zoals gehoopt helemaal in de stand van meedenken, kennis delen en actief mee doen. Het maakt dat er teruggekeken kan worden op een geslaagde Kennis2Daagse!

Terugblik Kennis2Daagse

Bij de negen interactieve werksessies zaten tekenaars die een visueel verslag maakten van deze bijeenkomsten. De drie masterclasses over productinnovaties  zijn gefilmd en hiervan is een mooie compilatiefilm gemaakt. De visuele verslagen, filmpjes en een sfeerimpressie zijn terug te vinden op: https://pov-waddenzeedijken.nl/terugblik-kennis2daagse/

<< Ga terug naar vorige pagina
© 2021 POV Waddenzeedijken - Project Overstijgende Verkenning HWBP | Copyright | Ontwerp & Ontwikkeling Custard.nl