De mooiste steden van Europa in de vakantie bezoeken

mooiste steden van Europa

Wanneer de vakantie weer om de hoek is trekken veel mensen er ook op uit. Lekker naar het buitenland naar een plek waar je misschien wel dolgraag heen wilt. Zo kun je ook een van de mooiste steden van Europa gaan bezoeken. Neem bijvoorbeeld Edinburgh. Misschien heb je hier nog nooit van gehoord, maar dit is de hoofdstad van Schotland. Veel mensen kiezen Schotland niet als vakantie bestemming omdat het hier dezelfde weersomstandigheden heeft als in Nederland. Veel mensen kiezen toch liever voor een plek waar er hoge temperaturen zijn. Eigenlijk is dit zonden. Edinburgh is namelijk een zeer unieke stad waar je veel kunt beleven.

Architectuur

Wanneer je naar de architectuur kijkt in Edinburgh snap je ook meteen waarom deze stad behoort tot een van de mooiste steden van Europa. Het ziet er bijna niet realistisch uit zo mooi dat de stad eruit ziet. Dit is niet het enige waar de stad bekend om staat. Het geeft namelijk ook een mysterieus gevoel. Dit komt mede omdat de stad er onrealistisch uit ziet, maar ook omdat het een echt middeleeuws stadscentrum heeft. Dit is ook weer een van de redenen dat veel toeristen hier wel naartoe gaan.

mooiste steden van Europa

Het uitgaansleven

In Edinburgh zal ook de mogelijkheid zijn om ‘s avonds lekker een drankje te doen. Lekker de dag afsluiten in een kroeg terwijl je de hele dag in een van de mooiste steden van Europa hebt gelopen. Beter kun je een dag eigenlijk niet hebben. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een leuke vakantie bestemming voor volgend jaar? Dan is Edinburgh misschien wel de plek voor jou. Je kunt hier bijvoorbeeld ook met vrienden prima een weekje verblijven. Bovendien zal de reis ook niet buitengewoon lang zijn. Met het vliegtuig duurt het misschien maar anderhalf uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *