Ga naar boven

Gaby Krikke nieuwe omgevingsmanager

Met gepaste trots mag ik mij sinds januari van dit jaar omgevingsmanager van de POV Waddenzeedijken noemen. Ik stap daarmee in de schoenen van Esther Dieker, die een leuke nieuwe uitdaging aan is gegaan bij Arcadis. In dit eerste kwartaal brengt zij mij ‘up to speed’ en draagt ze zoveel mogelijk van haar kennis aan mij over. Ik stap immers op een snel rijdende trein, waarbij binnen de twaalf projecten en pilots al zo veel werk is verzet.

Geheel onbekend is de POV Waddenzeedijken mij overigens niet. Als communicatieadviseur was ik al lange tijd zijdelings betrokken bij het project. Ik heb de aftrap in 2014 mogen bijwonen en vind het ontzettend leuk om nu een actieve rol te hebben in de afronding. Kennisdeling staat dit jaar centraal en dat zal mijn focus hebben.

Naast communicatieadviseur was ik coördinator binnen het team Communicatie van Noorderzijlvest. Ik heb die rol bijna negen jaar lang met veel plezier vervuld, maar was toe aan een nieuwe uitdaging. In deze functie wordt mijn ‘rugzak’ ongetwijfeld verder gevuld. De afgelopen twee maanden draaide ik al gedeeltelijk mee binnen de POV en maakte ik hartelijk kennis met nieuwe collega’s binnen de drie waterschappen. Vanaf maart ben ik volledig beschikbaar voor de POV en ik kijk ernaar uit kennis te maken met velen van u!

<< Ga terug naar vorige pagina
© 2020 POV Waddenzeedijken - Project Overstijgende Verkenning HWBP | Copyright | Ontwerp & Ontwikkeling Custard.nl